Workstation 2.0


Jag har tidigare viset er "4 skärmar är fler än 3 elefanter" och hur det blevmed mina nya LG 24" skärmar och två 19". Många trodde jag var nöjd där, vilket jag också var fram tills då min ena 19" gick åt pipan.

Ja, det är nödvändigt och jag använder alla samtidigt. Jag är mer produktiv med fler skärmar, det bara är så. Ni som inte förstår hur, sluta fundera! Och nej, det är inte bättre med en jättestor skärm, fler är bättre.

Tiden går, och jag är lite irriterad över detta. Jag har ju vid detta laget vant mig vid att arbeta med fyra skärmar på ett effektivt sätt, och nu har jag bara tre.

För att komma tillrätta med det, och för att jag tycker det är fantastiskt kul att köpa teknikprylar så införskaffar jag mig lite nya goa grejer där tre stycken Philips 27” finns med i beställningen.

Grafikkortet är det största jag någonsin sätt!!
Eftersom jag köpte nytt chassi så uppgraderar jag servern med de gamla komponenterna.
Det blir ganska mycket grejer överallt.
Det blev sent så jag hann bara ställa fram de tre nya 27"arna.
Dagen efter var de två gamla LG 24"arna på plats på väggen.